Profiel

ARTICO nv - Maatwerkmeubilair & Totaal Inrichting

Sinds 1994 legt Artico interieur zich toe op het realiseren van maatwerkmeubilair. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele speler op de interieurmarkt.

Door zich succesvol toe te leggen op allerhande realisaties beschikt Artico interieur momenteel over verschillende erkenningen. Zo mag Artico interieur algemene bouwwerken uitvoeren tot een aannemingsbedrag klasse 4 en bezit het ook de erkenningen 4D, 4D1, 1E, 1G, 1D10, 1D11, 1D12, 1D15, 1D22, 4D4 en 4D5 waarmee de meest uitgebreide interieurrealisaties mogen uitgevoerd worden. Hiernaast is Artico interieur gecertificeerd voor het plaatsen van brandwerende deuren.

Hierdoor staat Artico interieur garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw werken, zonder risico's voor de klant.


Werkwijze

Artico interieur kan u op verschillende manieren helpen met de realisatie van uw project.

Enerzijds voeren wij de plannen uit die door uw interieurarchitect worden aangeleverd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zowel de architect als de klant bijstaan van deskundig advies. Hierbij is het voor ons een prioriteit dat het afgeleverde werk voldoet aan de eisen van de architect en van de klant.

Anderzijds kan Artico interieur ook optreden als hoofdaannemer voor de realisatie van uw totaalprojecten. Wij staan bijgevolg in voor de coördinatie van de onderaannemers, het contact met de verschillende betrokken partijen, het respecteren van de vooropgestelde planning als het afleveren van het werk dat voldoet aan de kwaliteitscriteria.


Gerealiseerde werken

Volgend een greep uit door ons uitgevoerde werken: